Webinar IDEA StatiCa IDEA Connection

Gebruikt u een proeflicentie ? Heeft u onlangs een licentie gekocht? Of bent u al een gevorderde IDEA-gebruiker en wilt u meer weten over IDEA StatiCa?

Er vinden reguliere webinars plaats op woensdagen. Ontdek meer over deze baanbrekende technologie op het gebied van het analyseren en ontwerpen van stalen verbindingen!

Elke dag ontdekken meer en meer constructieve ingenieurs IDEA StatiCa en implementeren het in hun ontwerp-workflows. Adviesbureaus, staalfabrikanten en andere professionals die zich bezighouden met staalconstructies, profiteren van deze nieuwe technologie. Die stelt hen in staat om verbindingen van elke topologie en belasting eenvoudig en veilig te ontwerpen en een aanzienlijke hoeveelheid tijd te besparen meer economische ontwerpen en te realiseren.

We organiseren deze reeks gratis regelmatige webinars op woensdag om iedereen te laten weten hoe IDEA StatiCa werkt en hoe het kan worden geïntegreerd in de BIM-workflows.

Tijdens het webinar ziet u de hele workflow van het modelleren, belasten en controleren van een voorbeeld uit de praktijk, en een “HelpDesk highlight” van een echt gebruikersprobleem met een oplossing.

Aan het einde van elk webinar zal er een V & A-sectie zijn, waar we eventuele vragen uit het publiek zullen beantwoorden.